MAJA E PASHTRIKUT, PËR 10-VJETOR

Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, SHB Sharri e ka festuar duke u ngjitur në majen e Pashtrikut, 1998m, dhe kjo është ngjitje tradicionale tashmë e bjeshkatërve të shoqatës sonë.

SHB Sharri këtë aktivitet e organizon pa marrë parasysh ditën, çdo 17 shkurt, që ka nisur prej vitit 2008.