Lajmet

U mbajt Kuvendi Vjetor i SHB Sharri

Më 17 janar u mbajt Kuvendi Vjetor i SHB Sharri, ku u shpallë Programi i Aktiviteteve për vitin 2018. më shumë

Mali Boc, Slloveni

Anëtarët e SHB Sharri kanë qenë edhe në Sloveni, duke e pushtuar majen Mali Boc. më shumë

MAJA E ZEZË, 2585m

Ngjitja në majen e Zezë u realizua më 14 janar 2018, ku në bashkëpjesëmarrje me të bjeshkatarëve nga Gjeravica e Pejës, Prishtina dhe Gjilani, është kryer me sukses edhe ky mision. më shumë

SULZKOGEL, 3016m

Më 14 janar të këtij viti anëtari i SHB Sharrit, A. Abdushi, ka pushtuar majen Sulzkogel të Austrisë në kushte dimri. më shumë

HAJLA, 2403m

SHB Sharri më 13 e 14 janar të këtij viti ka marrë pjesë në ngjitjen tradicionale përkujtimore "Memorijal Safet Mavric - Cako". më shumë

ANËTARËT E RINJ

Më 8 janar të këtij viti u mbajt mbledhja e parë e kryesisë në Vitin e Ri dhe me këtë rast u shpëndanë edhe librezat për anëtarët e rinj të SHB Sharrit. më shumë

previous

19-24 Nga 32

next